TUOTTEET

SUKUKIRJA

Ensimmäinen Varisten suvusta tehty sukukirja, joka käsittää useita sukuhaaroja, on valmistumassa. Sukuseuran perustamiskokouksessa Viitasaarella v. 2018 sukuseuran hallitukselle annettu toive on toteutumassa. Kirjan nimeksi tulee ”Näin Varikset lensivät. Sukuseurassamme on viisi pääsukuhaaraa: Rautalampi, Viitasaari-Pihtipudas, Joensuu, Selkie ja Ilomantsi. 

Sukurekisteriimme on kertynyt yhteensä n. 42 500 nimeä, joista sukukirjoihin tulee n. 33 000. Tietosuojalainsäädännön kiristymisestä johtuen sukutaulujen tiedot päättyvät vuoteen 1922. Tätä nuoremmat, oman sukuhaaran sukutaulut, ovat saatavissa KIRJAN OSTANEILLE sukuseuran jäsenille Sukujutut ohjelman tulosteena erikseen tilattavina kopioina sukukokouksen jälkeen.

Sukukirja julkaistaan kaksiosaisena. I-osa sisältää laajan sukuun ja suvun asumishistoriaan liittyvän selvityksen sekä sukuhaarojen tarinaosuuden ja II-osan sukutaulujen henkilöhakemiston.

II-osa sisältää sukutaulut. I-osaan tulee 412 sivua ja II-osaan n. 864 sivua. Sukukirjan toimittaja on Ari Kolehmainen.

Toimitus-, taitto- ja painokustannusten kattamiseksi toivomme, että ”Näin Varikset lensivät” -kirja tilattaisiin ennakkomyynnin aikana eli 30.7.2022 mennessä.

Ennakkoon ostetut kirjat jaetaan Joensuun Kerubissa 30.7.2022 järjestettävässä sukukokouksessa. Sukukokouksen jälkeen kirja toimitetaan postipakettina, jolloin vastaanottajan maksettavaksi tulee 15,00 € pakkaus- ja postimaksu/paketti (ulkomaille 20 euroa).  

Kirjan I ja II osien kokonaishinta sukuseuran jäsenmaksun maksaneille jäsenille on 120 € ja ei-jäsenille 140 €. Jos haluat toimituksen kotiin, lisätään postimaksu 15 € (ulkomaille 20 €) kirjatilausta kohden
postitus- ja pakkauskuluihin.

Merkitse tilaukseesi nimesi, osoitteesi, puh. numerosi ja tilaamiesi kirjojen lukumäärä (I osa ja II osa = yksi kirja) ja haluttu toimitustapa sekä lisätietoihin halutessasi sukuhaarasi. Tilauksen vastaanotettuamme lähetämme sinulle sähköpostitse laskun ja ohjeet tilauksen maksamiseen.

HUOM!  Alle 100V sukuhaaran sukutaulut sukukirjaan liitettäväksi ovat tilattavissa erikseen hintaan 20 €/kpl, Paavo Varis 0400-192700 tai paavo.varis@gmail.com.

Sukukirjan myyntiesite (PDF)

Tee tilaus lomakkeeella: